Tage Andersens bøger er af højeste kvalitet med fantastiske billeder, alle fotograferet af Bent Rej, i eksklusiv indbinding, så de kan ligge fremme i boligen til glæde og inspiration.

Tage Andersens bøger er en beskrivelse af en kunstners værker – fortalt i billeder og ord. I Tage Andersen II iscensætter Tage Andersen fantastiske og eventyrlige tableauer i forskellige materialer. I dette sansemættede billedværk viser og fortæller Tage Andersen på en detaljerig og inspirerende måde spændende eksempler på sin formåen.

Buketter i en frodig periode er Tage Andersens blomster-kunst forenet i ord og billeder i en unik bog. Blomster er et fantastisk udtryksmiddel, hvormed man kan fortælle det usagte. Buketterne i bogen taler sit eget sprog. De er skabt i en frodig periode med glæde til livet og blomsterne.

Enthusiasm. Fantastisk bogværk – fotografier af Bent Rej. Viser 11 udstillinger skabt af kunstneren Tage Andersen over det seneste årti. Format 28 x 36 cm, 300 sider, elegant indbinding. Tresproget engelsk-dansk-svensk.

 

book1 book2 book3 book4
Tage Andersen
DKK 950,-
Sold Out
Tage Andersen II
DKK 950,-
Tage Andersen
Buketter i en frodig periode
DKK 750,-
Tage Andersen
“mod Helligtrekonger”
DKK 650,-
book5 book6 book7
Fryd og Lidenskab
– en bog om kamelia
DKK 350,-
Tage Andersen
“Enthusiasm”
DKK 1600,-
Tage Andersens
Gunillaberg
DKK 265,-

Klik på en bog for uddybende beskrivelse. Send venligst Deres bestilling på e-mail. Betaling: Bankoverførsel.