​Litteratur

​Tage Andersens bøger er af højeste kvalitet med fantastiske billeder, alle fotograferet af Bent Rej, i eksklusiv indbinding, så de kan ligge fremme i boligen til glæde og inspiration.

Tage Andersens bøger er en beskrivelse af en kunstners værker – fortalt i billeder og ord. I Tage Andersen II iscensætter Tage Andersen fantastiske og eventyrlige tableauer i forskellige materialer. I dette sansemættede billedværk viser og fortæller Tage Andersen på en detaljerig og inspirerende måde spændende eksempler på sin formåen.

​Buketter i en frodig periode er Tage Andersens blomster-kunst forenet i ord og billeder i en unik bog. Blomster er et fantastisk udtryksmiddel, hvormed man kan fortælle det usagte. Buketterne i bogen taler sit eget sprog. De er skabt i en frodig periode med glæde til livet og blomsterne.

Enthusiasm. Fantastisk bogværk – fotografier af Bent Rej. Viser 11 udstillinger skabt af kunstneren Tage Andersen over det seneste årti. Format 28 x 36 cm, 300 sider, elegant indbinding. Tresproget engelsk-dansk-svensk.

Send venligst Deres bestilling på e-mail. Betaling: Bankoverførsel.

​Tage Andersen

DKK 950,-, Sold Out

​Tage Andersens første bog 1991 er efter flere genoptryk udsolgt på dansk og engelsk, men findes i tysk udgave i ganske få eksemplarer.

Tage Andersens forunderlige verden.
Som blomsterkunstner er Tage Andersen enestående i verden. Et originalt skabertalent., hvis navn på få år er blevet kendt i mange lande. At træde ind i hans verden er som at komme til et univers, der er besjælet af magi og eventyr. Sjæl og sanser fortrylles fra første øjeblik i hans fascinerende blomsterverden og hvirvles ind i en strøm af oplevelser af stor og sælsom skønhed. "Som en kunstner, der med blomster og vækster fortæller sine historier, er han stor og original skabende" – lyder et citat fra den internationale kritik.

(Aase Holm, 1991)

Fotografi Lennart Nielsen, Stuart McIntyre, Bent Rej

Bestil​

Tage Andersen II

DKK 950,-​

Interiør, blomsterkunst og eksteriør.

En beskrivelse af en kunstners værker fortalt i billeder og ledsaget af ord. En kunstner som lever i nærkontakt med alt, hvad han foretager sig.
De værker og objekter, der præsenteres i bogen, er i nogle tilfælde bestillingsopgaver. I andre henseender er værkerne tænkt for udstilling i ind- og udland, eller til præsentation i huset i Ny Adelgade. Dette hus rummer den permanente Københavnerudstilling og kan opfattes som galleri, museum eller boutique, alt efter hvilket ærinde man har.

Der er stunder, hvor man kunne ønske sig hele menagen forflyttet til større vidder, hvor horisonten ligger fjernere.
Skaberglæden hører forhåbentlig aldrig op og mulighederne er stadig ubegrænsede. Hele tiden og hver dag findes der heldigvis noget nyt. – En medfødt evne til at se det store i det små hjælper på vej.

Fotografi Bent Rej - Udgivet på dansk og engelsk

Bestil​

Tage Andersen

Buketter i en frodig periode

DKK 750,-​

Buketter i en frodig periode

Her fortæller Tage Andersen om sin umiddelbare glæde ved at arbejde med blomster.

Buketter i en frodig periode er titlen på denne bog. Netop frodigheden har jeg søgt at udvikle fra en nøgtern og ind imellem nærmest asketisk enkelthed. Denne udvikling er jo ikke altid let. Den må til stadighed styres, så den ikke bliver vulgær eller gemen.


Gennem en lang periode, hvor man arbejder med så at sige de samme materialer, dog med den fornyelse, som verdenen og Vorherre byder en, er det nødvendigt, om ikke det sker ubevidst, at opdele sit liv og gøren i perioder. I malerkunsten taler man eksempelvis om en blå eller en rød periode. I blomsterkunsten kan man jo så tale om fattige eller frodige perioder.

Blomster er jo et fantastisk udtryksmiddel, hvormed man kan fortælle det usagte. Buketterne til disse billeder, som Bent Rej så flot har formidlet, har forhåbentlig hver deres sprog. Nogle er tænkt ømme og poetiske – andre potente og dramatiske. Men alle er de skabt i en frodig periode med glæde og kærlighed til livet og til blomsterne.

Fotografi Bent Rej - Udgivet på dansk og engelsk

Bestil

Tage Andersen

"mod Helligetrekonger"

DKK 650,-​

Tage Andersen “mod helligetrekonger"

Tage Andersens ”mod Helligtrekonger” handler om julen, om hvordan Tage Andersen forbereder sin jul. Den findes i et dansk og et engelsk oplag.

Det at glæde sig føler jeg er blevet en sjældenhed. Jeg glæder mig imidlertid hver morgen til det, jeg skal gøre den foranliggende dag. Jeg glæder mig til den næste sæson – til det næste nye.

Mit liv er meget selviscenesat og meget enten/eller.
Jeg elsker kontraster, og ofte opstår der et had/kærlighedsforhold til det, jeg gør. Egentlig hader jeg julepynt blot for pyntens skyld. Men jeg forsøger på min egen måde at indrullere den i min hverdag, så den ikke bliver overflødig tant, men en del af vor åndelige føde – og til glæde for beskueren.

Fotografi Bent Rej - Udgivet på dansk og engelsk

Bestil

"Fryd og lidenskab"

- En bog om kamelia

DKK 350,- ​

​Bogen fortæller i ord og billeder om den samling af kameliaer, som to passionerede kameliasamlere, blomsterkunstneren Tage Andersen og læge Hans Trautner, tilsammen har opbygget, og som med sine mere end 200 forskellige sorter er Nordens største.

En del af denne samling har været vist på udstillinger på bl.a. Gisselfeld og i Det kongelige Haveselskabs have i Danmark, på Sofiero slott, Trädgårdsföreningen Göteborg og Norrvikens Trädgårdar i Sverige. Bogen udkom i forbindelse med åbningen af sidstnævnte udstilling.

Bogen om Kamelia er blomsterkunstneren Tage Andersens 5. bog og den første, som alene handler om én enkelt blomst.

Er udsolgt på dansk men kan bestilles på engelsk eller svensk.

Fotografi Bent Rej - Udgivet på dansk (udsolgt), svensk, engelsk

Bestil​

​Tage Andersens

"Enthusiasm"

DKK 1600,-​​

Fantastisk bogværk - fotografier af Bent Rej. Opdelt i 11 kapitler, - som hver især omhandler en udstilling eller en specialopgave skabt af kunstneren Tage Andersen

Format 28 x 36 cm, 300 sider, elegant indbinding. Tresproget engelsk-dansk-svensk.

TAGE ANDERSEN “ENTHUSIASM” DKK 1.600,- + forsendelse

Eksklusiv udgave 1 300 nummererede og signerede eksemplarer i Tage Andersen designet æske, indlagt 7 kunsttryk 25 x 33 cm.

TAGE ANDERSEN “ENTHUSIASM” Nummereret specialudgave DKK 3.800,- + forsendelse

Denne bog skildrer mere end nogen anden kunstnerens udvikling og enthusiasme for sit livsværk, som stadig finder nye nicher, nye veje og udtryksformer for nuet, - man kan måske sige, at han er på vej tilbage til naturen, hvor himmelhvælvet er højere.

Fotografi Bent Rej​

Bestil​

Tage Andersens

Gunillaberg

DKK 265,-​

Mitt småländska Paradis/My Swedish Haven

Her vises Tage Andersens unikke iscenesatte verden på herregården Gunillaberg i Småland, som Tage Andersen erhvervede 2008. Stedet bærer præg af hans store kunnen og energiske vilje til at nå sit mål. Med stor arbejdsglæde skaber Tage Andersen en helhed hvor kultur og natur bliver mesterligt forbundet.

Fotografi af Bent Rej - Tosproget svensk-engelsk​

Bestil​

COURONNE DE LIERRE. BLOMSTERDESIGN ApS

TAGE ANDERSEN BOUTIQUE OG GALLERI

Ny Adelgade 12

1104 København K, Danmark​

info@tage-andersen.com​

Tlf. +45 33 93 09 13

København

Gunillabergs Säteri

565 97 Bottnaryd, Sverige​

info@tage-andersen.com​

Tlf. +45 33 93 09 13

Gunillaberg